Selecteer een pagina

Kantoorbelegging in Rotterdam gekocht

juni 8, 2021

Codabel heeft voor haar investeerder PNL Vastgoedmaatschappij een kantoorbelegging aan de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam (Burgemeester Baumannlaan 164 tot en met 180 en Baanweg 7 tot en met 9) gekocht. Deze is voor het grootste deel langjarig verhuurd aan de Gemeente Rotterdam. De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 1,600 vierkante meter en voorziet in parkeren op eigen terrein.

Een deel van de begane grond, circa 300 vierkante meter, staat momenteel leeg. Codabel is reeds in vergevorderde gesprekken met een potentiele huurder om zich daar te vestigen, waarmee deze zomer het pand volverhuurd zal zijn. Op middellange termijn zullen de kantoorunits aan de Baanweg worden geconverteerd naar woningen. Hiervoor is reeds de omgevingsvergunning ontvangen.

Arnaud du Pont, managing director van Codabel: “Ben ontzettend blij met deze aankoop waarmee we nadere invulling kunnen geven aan de herindeling van de Burgemeester Baumannlaan. De afgelopen jaren hebben we het noordelijk deel geconverteerd naar woningen waarmee de economische activiteit naar het zuiden schuift.” Zijn compagnon Pio Fernandez voegt hieraan toe: “Met de nieuwe huurders zal het blok tegenover de Hoge Schie het centrum vormen van de straat.”

Voorgestelde Berichten